De remediërende methode voor spelling en lezen  ♦  lerenlukt@zienindeklas.nl  ♦  030 243 7682

Online Dossier Leren Lukt

 

Een goede samenwerking tussen leerling, ouders, leerkracht en behandelaar/begeleider heeft een positieve invloed op het effect van de behandeling of een begeleidingstraject. Om deze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen, kan gebruik gemaakt worden van het Online Dossier lerenlukt.nl. Hierdoor blijven alle betrokkenen op de hoogte van het behandeltraject. 

 

Het Online Dossier Leren Lukt stimuleert behandelaren, leerkrachten en ouders goed en efficiënt met elkaar te communiceren. De behandelaar vult samen met de leerling het huiswerkblad van de behandeling in, op het Online Dossier. Ouders en leerkrachten kunnen dit via hun eigen login teruglezen. Daarnaast kunnen zij documenten inzien en vragen of opmerkingen plaatsen via de correspondentiepagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Online Dossier kan geheel naar wens worden ingericht. De eenmalige setupkosten zijn €25,- excl. BTW voor een persoonlijke interactieve website: (jouwnaam).lerenlukt.nl, inclusief jouw eigen logo, gebruikers en inlogmogelijkheid.

 

Na oplevering is de eerste maand gratis. Vervolgens worden de geldende licentiekosten (afhankelijk van het aantal dossiers) per automatische incasso afgeschreven:

0-5 dossiers: €20 excl. btw per maand

5-15 dossiers: €30 excl. btw per maand
15-25 dossiers: €37,50 excl. btw per maand
25-50 dossiers: €45 excl. btw per maand
50-100 dossiers: €75 excl. btw per maand    
100-200 dossiers: €125 excl. btw per maand    
200-500 dossiers: €250 excl. btw per maand